huren van de Nicolaaskerk

De Nicolaaskerk met zijn toren van respectabele ouderdom staat midden in het centrum van Heino, niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk door zijn multifunctioneel gebruik. Wil je vanuit ons kerkgebouw een trouw- of rouwplechtigheid organiseren, dan behoort dat tot de mogelijkheden. Naast kerkdiensten, rouw- en trouwdiensten leent de kerk zich uitstekend voor het houden van diverse activiteiten zoals o.a. uitvoeringen en concerten.

In de kerk zijn o.a. aanwezig: geluidsinstallatie, orgel, piano, beamers, apparatuur voor opname en uitzending  via Kerkdienst Gemist en mogelijkheid om de kerk te verduisteren. Voor het nuttigen van consumpties en een gezellige nazit kun je terecht in het kerkelijk zalencentrum ’t Kerkhuus (zie hiernaast). Rondom de kerk en ’t Kerkhuus is er ruime parkeergelegenheid.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven kun je contact opnemen met één van onze kosters.

zalencentrum 't Kerkhuus

Als Protestantse Gemeente zijn we in het gelukkige bezit van een mooi zalencentrum. In 2022 werd het volledig gerenoveerd naar de eisen en smaak van deze tijd. In 't Kerkhuus zijn diverse zalen die gehuurd kunnen worden voor vergaderingen of andere activiteiten. Ook beschikken we over een moderne horeca-keuken waarmee we de catering voor onze gasten kunnen verzorgen. 

't Kerkhuus heeft een eigen website www.kerkhuusheino.nl waar je een beschrijving vindt van alle zalen en mogelijkheden.