thuis meekijken: kerkdienst gemist

Thuis meekijken, rechtstreeks of achteraf

Via kerkdienstgemist.nl kunnen mensen gemakkelijk de kerkdiensten vanaf thuis meebeleven. Dat kan rechtstreeks of achteraf. Je vindt de diensten op www.kerkdienstgemist.nl. Eenmaal daar gekomen zoek je op Heino.


Bewaarduur

Hoewel je de kerkdiensten ook achteraf kunt bekijken, hebben we de bewaarduur helaas moeten bekorten tot twee weken. Dat heeft te maken met de eissen die licentiehouder van het Liedboek ons stelt. We mogen de liederen die geprojecteerd worden in principi niet openbaar maken. Er is nu oogluikend toegestaan dat het wel voor de duur van twee weken. Dat geldt ook voor rouwdiensten. Wilt u dus een dienst of rouwdienst bewaren dan kunt u deze downloaden naar uw eigen computer. Doe dit dan wel binnen twee na afloop van de dienst.


Benodigde apparatuur

Om de kerkdiensten thuis te bekijken, volstaat een computer of tablet met een internetverbinding. Toch kan dat voor sommige mensen te ingewikkeld zijn. In die gevallen kan er ook een kastje bij je geplaats worden. Je krijgt het kastje in bruikleen van de diaconie. Het kastje wordt aangesloten op je televisie. Met een simpele knop zijn de diensten via de tv te bekijken. Deze optie is ook handig voor wie samen thuis een dienst wil bekijken. Wil je graag een kastje thuis ontvangen, neem dan contact op met de coördinator van de kerktv.


In beeld brengen van mensen

In verband met de privacy van de bezoekers van de kerkdiensten is afgesproken dat we bezoekers niet close-up in beeld brengen. Wel zal er af en toe een overzicht van de hele gemeente worden getoond. Wie ook dat niet wil, kan in de kerk op een gereseveerd deel zitten waar de camera geen opnamen van maakt. Wil je meer weten van onze privacybeleid bij opnames klik dan hier.
terug